DOWNLOAD HET PROGRAMMA, DE DATUMS EN DE TARIEVEN
De Europese en internationale referentie voor de toekomstige professionele coaches

Download het programa, de datums en de tarieven   
+32 (0)2 401 61 61   

De FAQ van de Junior Academie ?

 

Ik ben jonger dan 30 jaar: kan ik een coaching opleiding starten ?

Onder bepaalde voorwaarden :
❱Je bent tussen 21 en 29 jaar oud
❱Je hebt professionele ervaring op het gebied van persoonlijke ondersteuning of dienstverlening aan personen en/of je bent zeer gemotiveerd door mensen te begeleiden (begeleidingsberoepen)
❱Je hebt een goede analytische vaardigheid
❱Je toont een bewezen volwassenheid

Dan kan je een aanvraag indienen.

Zal ik goed begeleid worden tijdens mijn training?

U zult profiteren van de ervaring en de knowhow van een grote, bekende coaching school. 

Je trainers zijn allemaal ervaren coaches en je wordt gevolgd in een kader en structurerende omgeving die je in staat stelt om efficiënt te evolueren tot je certificering.  Een opleider-coach zal U worden toegekend. Hij zal samen met u een individuele en persoonlijke begeleiding opzetten tijdens uw training.  Je zal echt het werk van coach leren door deze in de praktijk te brengen met gecoachte mensen en dit gedurende de volledige training.

Worden mijn vaardigheden geëvalueerd?

De certificering van de Europese Coaching Academie is gebaseerd op voortdurende controle waarmee u uw vaardigheden stap voor stap kunt verwerven en valideren tijdens de duur van de training.

Kan ik na mijn training hulp krijgen om mij te vestigen als coach?

U profiteert van een volledige dag training voor het opzetten van uw toekomstige activiteit (coach marketing; juridische structuur...)

Zal ik na mijn opleiding de legitimiteit hebben om mijn beroep uit te voeren ondanks mijn jonge leeftijd?

De Master Coach van de Europese coaching Academie is een diploma erkend door bedrijven en instellingen. Vandaag de dag is het de hoogste waarborg van uw professionaliteit voor uw toekomstige klanten. Gedurende de post-training geniet u van het gratis toezicht van een coach om volledig veilig te starten. U kunt deel uitmaken van een geïdentificeerde coaching gemeenschap waarmee u zichtbaarheid en geloofwaardigheid kunt verwerven.

 ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN